Sijainti

Lontoon suomalainen kirkko sijaitsee Thamesin eteläpuolella Rotherhithen kaupunginosassa noin kaksi kilometriä Tower Bridgestä itään Jamaica Road´n ja Lower Road´n risteyksessä. Risteys on nimeltään St. Olav Square ja sen laidalla sijaitsee Norjan kirkko. Meidän kirkkomme on Norjan kirkon takana samalla kadulla. Kirkomme osoite on 33 Albion Street, London SE16.

Bussiyhteydet

Kirkolle löydä parhaiten, kun saavut Lontoon keskustasta bussilla numero 188 ja jäät pois Jamaica Roadin päässä St Olav Square´lla. Muita bussiyhteyksiä tarjoavat linjat P13, 47, 199, 225, 381 ja 395.

Underground

Maanalaisella pääset keskustasta nopeimmin. Uudella Jubilee linjalla pääset aivan keskustasta ilman vaihtoja kirkon tuntumaan. Lähimmät asemat ovat Bermondsey Jamaica Road´lla ja Canada Water Surrey Quay´ssa. Molemmista on noin 400 metrin kävely kirkolle. Canada Waterissa voit myös vaihtaa East London -linjaan ja jäädä pois Rotherhithen asemalla [ks. metrokartta]. Noustuasi maan pinnalle Rotherhithessa kulje pari metriä vasempaan, ja ylitä katu liikennevalojen kohdalta. Sen jälkeen jatka suoraan eteenpäin kävelykatua pitkin. Käänny ensimmäisestä mahdollisesta oikealle ja kävele tätä katua (Albion Street) noin 100 m. Kirkko on valkea rakennus tien oikealla puolella ja sen tunnistaa Suomen viiristä. Pääovi on tulosuunnasta katsottuna kirkon toisella puolella.

Kartan saat omaan ikkunaan klikkaamalla tästä.